anna-alppinen.com on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 14 Elokuuta 2021 lähtien
6 Marraskuu 2021
Meillä pyritään syömään mahdollisimman paljon satokausien mukaan ja kurpitsat on nyt syksyllä parhaimmillaan. Kurpitsapastassa maistuu mehukkaan kurpitsan lisäksi lehtikaali ja salvia. Helppo, mutta herkullinen kasvispasta! Ainekset: 1 Kurpitsa 1 sipuli 2-3 valkosipulinkynttä Öljyä 125g Pirkka lehtikaalisuikale 2dl ruokakermaa tai kaurakermaa Pastaa neljälle (itse käytin Rummo Fusillia) 1tl kuivattua salviaa Suolaa ja pippuria Parmesania tai ravintohiivaa Halkaise kurpitsa ja poista siemenet (voit puhdistamisen jälkeen esim. paistaa ne pannulla öljyssä, jonka jälkeen ne toimii erinomaisesti kasvissosekeiton tai muun ruoan päällä) ja leikkaa pieniksi kuutioiksi.
anna-alppinen.com on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 14 Elokuuta 2021 lähtien