Aitoa Arkiruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Aitoa Arkiruokaa
Savuiset anjovistapakset | Bravo Gourmet
25 Huhtikuu 2018
Kaupallinen yhteistyö: Jokaiselle Kasviruokabuumin myötä on kasviproteiinimarkkinat sen kun jatkavat kasvamistaan. Nyt kun tarjontaa alkaa olla kohtuullisen hyvin, kysyntä jakautuu ominaisuuksien ja laadun mukaan. Kasvissyöjälle ja vegaanille sopivia tuotteita löytyykin vähän joka lähtöön ja käyttötarkoitukseen. Viimeisimpänä ovat ehkä tulleet kebabin vegeversiot. Törmäsin Gastromessuilla Vebabiin, joka on vegaanista kebab-lastua, Keravalla valmistetusta seitanista.
Aitoa Arkiruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien