Parhaat Ruokablogit

Aitoa Arkiruokaa

Valurautapannun rasvapolttaminen

26 Huhtikuu 2018

Kaupallinen yhteistyö: Opa Muurikka Paistinpannua hankkiessa saattaa mennä sormi suuhun. Vaihtoehtoja on monia, teflonia, keraamista, terästä, valurautaa ja hiiliterästä. Itselläni löytyy näistä kaikkia, keraamista lukuunottamatta, ja käytän niitä vaihdellen käyttötarkoituksesta riippuen. Teflonpannut ovat edullisia ja helppohoitoisia, mutta paljon ruokaa laittava saattaa nopeasti huomata teflonpinnassa kulumisen jälkiä. Teflon ei kestä korkeita lämpötiloja ja ajan myötä se alkaa kulua.

keittiö Keittiövälineet ruoanlaitto vinkit

Lue koko juttu täältä »

Aitoa Arkiruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »