Aitoa Arkiruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Aitoa Arkiruokaa
Klaus K & Toscanini
26 Huhtikuu 2018
Kaupallinen yhteistyö: Opa Muurikka Paistinpannua hankkiessa saattaa mennä sormi suuhun. Vaihtoehtoja on monia, teflonia, keraamista, terästä, valurautaa ja hiiliterästä. Itselläni löytyy näistä kaikkia, keraamista lukuunottamatta, ja käytän niitä vaihdellen käyttötarkoituksesta riippuen. Teflonpannut ovat edullisia ja helppohoitoisia, mutta paljon ruokaa laittava saattaa nopeasti huomata teflonpinnassa kulumisen jälkiä. Teflon ei kestä korkeita lämpötiloja ja ajan myötä se alkaa kulua.
Aitoa Arkiruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien