Aitoa Arkiruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Aitoa Arkiruokaa
Suomen suurin ravintolatapahtuma | Tamperrada
20 Elokuu 2018
Yhteistyössä Mikkolan Sienituote Yksi syy, miksi pidän paljon niin italaisista kuin itämaisistakin ravintoloista, on sienet niiden eri muodoissa. Syön ja kerään itsekin paljon tatteja, kantarelleja, suppilovahveroita ja kaikkea siltä väliltä. Sen sijaan kaikki aasialaista alkuperää omaavat sienet ovat vielä varsin harvinaisia suomalaisessa keittiössä. Enoki, osterivinokas ja siitakesienet ovat kaikki omanlaisensa makuisia. Tällä kertaa perehdyn erityisesti siitakesieniin.
Aitoa Arkiruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien