Aitoa Arkiruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Aitoa Arkiruokaa
Herneenversosalaatti & hapokas Portugalilainen
4 Toukokuu 2018
Kaupallinen yhteistyö: Hedvi Oy Laadukkaat valmisteet ovat olleet arkipäivää ammattikeittiössä jo vuosikymmeniä. On myös niitä ravintoloita, joissa tehdään kaikki itse ja parhaimmillaan tehdään jopa omia valmisteita asiakkaille myytäväksi asti. Kuitenkin moni asiakas näkee valmisteiden käytön ravintoloissa negatiivisena asiana, vaikka todellisuudessa monissa hyvissäkin ravintoloissa hyödynnetään puolivalmisteita. Esimerkiksi ranskanperunat ostetaan useisiin ravintoloihin puolivalmiina. Miksi valmisteita sitten käytetään ammattikeittiöissä?
Aitoa Arkiruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien