Aitoa Arkiruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Aitoa Arkiruokaa
Sushia ja Havaijifiilistä Tikkurilassa | SushiLounge
26 Tammikuu 2018
Sain Kaslinkin pressitilaisuudesta mukaani kauravälipalaa, joka ei siis ole jogurttia mutta sen kaltaista rakenteeltaan. Söimme sitä kertaalleen aamupalaksi marjojen ja talkkunamurojen kera, mutta ajattelin myös kokeilla, miten se taipuu suolaiseen ruokaan. Kauravälipala rakenne ja makukin muistutti maustamatonta jogurttia eli se on monipuoliseen käyttöön soveltuvaa. Tämän tilli-sinappikastikkeen olisi tarkoitus ryhdistää ruokaisan pitaleivän makua. Sinapin ja tillin virkistävää vaikutusta tehostaa vielä lisää… Artikkeli Kauravälipalasta tilli-sinappikastike julkaistiin ensimmäisen kerran AITOA ARKIRUOKAA.
Aitoa Arkiruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien