Aitoa Arkiruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Aitoa Arkiruokaa
Kirpeää makeutta taatelisiirapista
6 Syyskuu 2018
Syksyn kevyt viileys on suorastaan ihanaa vaihtelua kesän kuumuudelle. Säiden hiljalleen kylmetessä, lämpimän ruoan houkutus kasvaa entisestään. Myös mausteiden kulutus kasvaa lämpötilojen laskiessa. Suomalaista ruokaa parjataan usein mauttomuudesta ja mausteettomuudesta, ja onhan se tavallaan totta, että meillä ei juurikaan mausteita käytetä. Jos haluaa laajentaa mausterepertuaariaan, kannattaa ruokiin kokeilla rohkeasti useamman eri mausteen yhdistelmää, yhden mausteen sijaan.
Aitoa Arkiruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien