Aitoa Arkiruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Aitoa Arkiruokaa
Tampereen gastropubit – ”Kaupunki jossa arvostetaan olutta”
28 Marraskuu 2019
Nykyään kun uin muutaman kerran viikossa, pitää syödä ravinto tiheämpiä ruokia yhä enemmän. Tässä reseptissä on kalkkunaa, joka on tietenkin leikkeleen muodossa. Itse raaka prosessoimatonta kalkkuna on itseasiassa todella vaikea löytää niin, tämä syy miksi tyydyin leikkeleeseen. Itseasiassa ohuen ohut leikkele ei ole huono, vaan pikemmikin loistava leivänpäällinen. Itseasiassa, se oli leikkeeen alkuperäinen tarkoitus.
Aitoa Arkiruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien