Aitoa Arkiruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Aitoa Arkiruokaa
Tomaattinen saaristolaisleipä
8 Joulukuu 2018
Ensimmäinen kerta, kun törmäsiin avokadoon raaka-aineena, oli varmaan 12 vuotiaana, kun selaisin kirjastosta lainaamaani kasvisruokakirjaa. Ammattikouluaikana, avokado oli yhä vielä erittäin harvinainen eikä Amerikoista ollut vielä levinnyt trendi Suomeen. Myöhemmin avokadosta on kuitenkin tullut monelle suomalaisellekin ihan perusraaka-aine ja kaupasta osataan valikoida tarkoin oikean kypsyiset avokadot ostoskoriin. Olen kokeillut avokadoa monen tyyppisessä kotiruuassa, mutta yhdeksi suosikiksi on tullut trendikäs avokado… Artikkeli Avokado-ranskanleipä | Täydellisyyttä hipomassa julkaistiin ensimmäisen kerran AITOA ARKIRUOKAA.
Aitoa Arkiruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien