12kk | Reseptit ja Helpot Ruokaohjeet on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Kesäkuuta 2018 lähtien
10 Kesäkuu 2022
Jos ongella tulee särkeä, älä heitä pois, sillä siitä saa erilaisen ja maukkaan moussen valmistettua. Erinomainen lisuke esimerkiksi keitettyjen varhaisperunoiden kanssa tai uuniperunan kanssa. Sopii myös sellaisenaan täydellisesti näkkileivän päällä! Voit savustaa särjet muiden kalojen kanssa ja syödä moussen vaikka seuraavana päivänä. (1 votes, average: 5,00 out of 5) By MikaCooking Time: 20 min + savustus 6-8 kpl isoa särkeä, savustettuna 75 g kanttarellituorejuusto 100 g kermaviili 2 kpl kevätsipuli, hienonnettuna 1 kpl tuore chili, pilkottuna 1 kpl limen kuori, raastettuna 1 kpl limen mehu ½ tl suola ½ tl mustapippuri myllystä 1 Savusta särjet.
12kk | Reseptit ja Helpot Ruokaohjeet on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Kesäkuuta 2018 lähtien