12kk | Reseptit ja Helpot Ruokaohjeet on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Kesäkuuta 2018 lähtien
7 Heinäkuu 2021
”Bruchetta uudella ilmeellä. ” By Henkka–Serves: 4 hengelleCooking Time: 30 min 4 isoa siivua leipää 50g vuohenjuusto levite 500g kesäkurpitsa 4 siivua ilmakuivattua kinkkua 1 keltasipuli 2 valkosipulinkynttä 0,5 dl oliiviöljy 1 rkl misotahnaa 1 tl suolaa 1 tl murskattua mustapippuria 1 pkt herneenversoja 1 Pilko kesäkurpitsa ohueksi kiekoksi ja ruskista hienonnetun sipulin ja valkosipulin kanssa oliiviöljyssä miedolla lämmöllä. Tarkoitus on ruskistaa 15-20 minuuttia niin, että kesäkurpitsan rakenne hajoaa. Lisää kypsennyksen loppuvaiheessa suola, mustapippuria ja misotahnaa ja anna vielä hautua hetki. 2 Kesäkurpitsojen kypsyessä valmista ilmakuivatusta kinkusta murua.
12kk | Reseptit ja Helpot Ruokaohjeet on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Kesäkuuta 2018 lähtien