12kk | Reseptit ja Helpot Ruokaohjeet on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Kesäkuuta 2018 lähtien
29 Lokakuu 2021
”Arkinen kotiruoka, joka käytetään Välimeren lämmössä hakemassa makuja paikallisesta kulttuurista. ” By Lasse–Serves: 4 hengelleCooking Time: 45 min 400 g kanasuikale 400 g pasta 2 kpl valkosipulinkynsi, hienonnettuna 2 kpl keltasipuli, hienonnettuna 1 dl oliivi, siivutettuna 1 kpl suippopaprika, suikaloituna 150 g fetajuusto, murustettuna 1 ruukku tuore oregano, hienonnettuna 300 g tomaattimurska 150 g juustoraaste rypsiöljyä paistamiseen suola, mustapippuri 1 Keitä pasta vedessä kypsäksi. Valuta. Paista paistinpannulla rypsiöljyssä kanasuikaleet, valkosipulit ja keltasipulit. Kaada voideltuun uunivuokaan pastat, paistetut kanat, paistetut sipulit, oliivit, paprikat ja oregano.
12kk | Reseptit ja Helpot Ruokaohjeet on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Kesäkuuta 2018 lähtien