12kk | Reseptit ja Helpot Ruokaohjeet on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Kesäkuuta 2018 lähtien
27 Tammikuu 2022
Piparjuuri ja valkosipuli toimivat yhdessä kuin paita ja peppu. Makeasta riisiviinistä tehtyä nopea liemi yhdessä avokadokreemin kanssa kruunaavat nämä kuninkaalliset kirjolohipyörykät. By Mika–Serves: 4Cooking Time: 30 min 600 g ruodoton ja fileoitu kirjolohi 200 g valkosipulituorejuusto n. peukalon kokoinen pala piparjuurta, raastettuna 2 kpl kananmuna ¾ tl suola ja mustapippuri ½ dl tilli, hienonnettu 1 rasia salaattimix AVOKADOKREEMI 1 kpl avokado, kuorittu ja kivi poistettu 150 g turkkilainen jugurtti 1 rkl sitruunamehu ½ tl suola LIEMI ½ dl mirin 1 rkl riisiviinietikka ½ tl suola ½ dl vesi 1 Valmista ensin avokadokreemi ajamalla sen kaikki ainekset sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi. 2 Valmista massa laittamalla kirjolohi...
12kk | Reseptit ja Helpot Ruokaohjeet on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Kesäkuuta 2018 lähtien