:: Piparipulla :: on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 13 Maaliskuuta 2023 lähtien
1 :: Piparipulla ::
Broileriwokki
20 Huhtikuu 2024
Spezzatino di carne con patate, eli lihamuhennos perunoilla on yksinkertainen ja perinteinen italialainen liharuoka, joka valmistetaan hitaasti kattilassa kypsentäen. Muhennostyyppejä on erilaisia käytetyn lihan mukaan, lihana voi olla vasikkaa, nautaa, lammasta tai possua. Tavallisesti käytetään vasikanlihaa koska se on pehmeä ja maukasta :) Spezzatino- ruoka vaatii aikaa, vähintään tunnin. Tämä on alkuperäiseen reseptiin verrattuna hieman nopeampi versio, en laittanut selleriä enkä porkkanoita. Vasikanlihan tilalla käytin porsaan kassleria.
:: Piparipulla :: on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 13 Maaliskuuta 2023 lähtien